Отримання водійського посвідчення через “Дію” закордоном стало реальністю

Підпишись на нас:

Додаток “Дія” дістався Канади: влада провінції Манітоба готова надавати місцеві водійські права на підставі виписки з українського держпорталу. Відповідну новину поширив сервісцентр Manitoba Public Insurance.

Подробиці

Українці, які з якихось причин не мають пластикового посвідчення національного зразка, можуть отримати канадські водійські права Class 5 licence.

Усе, що для цього потрібно, – завітати до офісу сервісного центру, пред’явити скріншот водійських прав у “Дії” та підписати бланк заяви. Далі на здобувача канадського водійського посвідчення чекає перевірка зору, “фотосесія” та оплата послуг Manitoba Public Insurance.

Особа, яка виконала всі перераховані вище формальності, отримає документ поштою. Відправлення водійського посвідчення канадського зразка буде здійснено в максимально стислі терміни.

Кількість громадян України, які отримали права через “Дію” в штаті Манітоба, вже перевищила 50 осіб.

Необхідність впровадження послуги зумовлена тим, що багато наших співвітчизників змушені були залишати зону бойових дій в Україні без документів, пояснили в Мінцифри.

Наразі керівництво відомства веде переговори з владою 14 держав з метою надання громадянам України можливості отримання місцевих документів за допомогою “Дії”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: