Корпус морської піхоти США тестує озброєні і повністю автономні наземні безпілотники

Підпишись на нас:

Компанія American Rheinmetall Vehicles (Стерлінг-Хайтс, Мічиган) і Rheinmetall Canada успішно провели демонстрацію можливостей бойової стрільби для Корпусу морської піхоти США у Форт-Клінтоні, штат Огайо, щоб підкреслити унікальні можливості автономного безпілотного наземного транспортного засобу Rheinmetall Mission Master SP (A-UGV) у парі з дистанційно керованою збройовою станцією Fieldranger (RCWS).

Подробиці

Цей озброєний варіант наземного безпілотника Rheinmetall Mission Master SP надає морським піхотинцям різноманітні можливості дистанційного керування, включаючи озброєну розвідку, сторожове спостереження, вогневу підтримку, охорону флангів, можливість скринінгу тощо. Перші поставки American Rheinmetall Vehicles здійснив для USMC на початку 2023 року, а кілька наступних замовлень на A-UGV тривають у 2024 році. Платформи мають потенціал для значного покращення способу бою морської піхоти.

Mission Master SP, виготовлені компанією American Rheinmetall Vehicles, також були ретельно випробувані USMC під час навчань Talisman Saber (TS23) у Квінсленді, Австралія, влітку 2023 року та в рамках навчань Apollo Shield на базі Корпусу морської піхоти осінню 2023 року. Обидва на підтримку оцінок Лабораторії бойових дій морської піхоти (MCWL). Завдання, які виконували під час навчань, включали евакуацію поранених, місії з поповнення запасів, повністю автономні марші на відстані до 50 кілометрів і дії в умовах військових операцій у міській місцевості (MOUT). Відгуки морської піхоти та її командирів спонукали до модифікації конструкції A-UGV і підтвердили переваги A-UGV серед морської піхоти.

У грудні 2023 року компанія American Rheinmetall Vehicles отримала замовлення на виготовлення та поставку шести Mission Master SP, які планується передати експедиційним силам морської піхоти (MEF) для підтримки подальшого навчання та оцінки.

Rheinmetall PATH A-kit: платформонезалежна система наступного покоління, яка надає автономну мобільність будь-якому транспортному засобу.

Кожен із Rheinmetall Mission Master SP A-UGV використовує Rheinmetall PATH autonomy kit (A-kit), навігаційну систему, розроблену Rheinmetall Canada що забезпечує повністю автономний рух і планування місії для транспортних засобів. Його можна швидко додати до існуючих застарілих наземних безпілотників або інтегрувати в новітні платформи наступного покоління. Він є ключовим елементом унікального сімейства автономних транспортних засобів Rheinmetall Mission Master і поєднує передові датчики, провідні технологічні алгоритми та аналіз даних у реальному часі, щоб дозволити платформам транспортних засобів маневрувати автономно в широкому діапазоні робочих середовищ. Застосований і протестований на цьому сімействі транспортних засобів, а також на широкому спектрі інших платформ, PATH A-kit є зрілою перевіреною технологією, яка виділяється серед конкурентів, забезпечуючи високий рівень автономної мобільності.

Компанія American Rheinmetall Vehicles використовує технологію PATH A-kit, щоб постачати автомобільні рішення для конкретних програм для програми Common Tactical Truck і програми XM30 армії США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: