Показали преміальний 5-метровий кросовер від Hyundai: 7 місць і камери замість дзеркал

Підпишись на нас:

Преміальний автобренд Genesis, що належить корейському концерну Hyundai, показав офіційні тизери нового гібридного кросовера Genesis Neolun 2025. Його дебют відбудеться вже на найближчому заході в Нью-Йорку, а серійні продажі відкриються тільки в майбутньому році.

Подробиці

Великий паркетник зберіг фірмові риси моделей Genesis, однак, позбувся роздільної оптики, місце якої зайняли смуги, наповнені світлодіодами. Крім того, кузов Neolun абсолютно гладкий. Виробник відмовився від використання класичних дверних ручок, а бічні дзеркала замінив на сучасні камери.

Габарити кросовера поки що озвучені не були, але, найімовірніше, довжина його кузова буде більшою за 5 метрів. При цьому всередині виробник встановив тільки 4 сидіння, хоча не виключено, що в серію Neolun надійде з 6- і 7-місцевими компонуваннями.

Таким буде 5-метровий кросовер від Hyundai: у Genesis Neolun 7 місць і камери замість дзеркал

Також на старті продажів Genesis перейменує Neolun в GV90, а на ринку новинка складе конкуренцію дорогим Mercedes GLS і BMW X7.

Раніше експерти розповіли, як вибрати найкращий Ford EcoSport з пробігом. Варто уникати літрового мотора на 125 сил, 1,5-літрового агрегату і невдалої роботизованої трансмісії.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: