Експерт розповів про найнадійніші авто від Renault, на які мало хто звертає увагу

Підпишись на нас:

Експерт з автопідбору назвав не найпопулярніші моделі від виробника Renault, що вирізняються високою надійністю та гідними характеристиками. Це Captur і Fluence. Він розповів про їхні особливості, а також назвав приблизні ресурси моделей, на які можна орієнтуватися користувачам під час купівлі моделей на ринку старих машин.

Подробиці

Captur оснащений надійними основними вузлами, які не потребують ремонту досить тривалий час. Коробка-варіатор витримує до двохсот тисяч кілометрів пробігу. Хороший дорожній просвіт у 205 міліметрів дає змогу використовувати на складних ділянках шляху та додає моделі практичності. Серед мінусів – відчутна витрата пального, що досягає десяти літрів під час руху містом. Модель заслужила визнання українських користувачів саме завдяки відсутності необхідності проведення складного ремонту тривалий час.

Фахівець розповів про найнадійніші авто від Renault, але про них мало хто пам'ятає

Fluence відрізняється багатим оснащенням, серед якого шість подушок безпеки, доступ без використання ключа. Багажник має величезні габарити в 530 літрів, при цьому модель оснащена функцією, яка відключає всі електронні прилади після певного часу, коли буде заглушено двигун. Це дозволяє виключити розрядку батареї акумулятора через людський фактор. При цьому підвіска в автомобіля вирізняється енергоємністю і відмінною витривалістю.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Дійсно так. Мав змогу їздити на Renault Fluence 1,5 турбодизель, 2011 року. Брали в салоні. По дорозі додому трапився салон. Хотів подивитися на той момент Grand Scenic. В салоні запропонували обрізаний Scenic, а поруч стояла нова модель FLUENCE. Сіли, подивилися все Ok, ергономіка водія, пластик в салоні, позаду місця для пасажирів удосталь, багажник ого-го. Додайте дизель працює рівно, по паспорту на сотню 5,6 л, механіка.Збірка в Туреччині. Замовив необхідні опції під себе і через два місяці отримав дзвінок з салону. Задоволений на 5+. Що можу сказати, про щоденний драйв та 190 тис.км пробігу на 2022 рік.
    Все ПОЗИТИВ за 11 років драйву з різною географією, в різну погоду, від -30°С до +40°С, Сніг, заметіль, бордюри – кліренс 180мм + коробка механіка, оцінив. Одного разу потрапили в смерч, летів пісок, камінь гілки дерев, світу білого не було видно.. В передню ліву стійку лобового скла вдарила гілка з дерева. Скло на місці, в стійці невелика вм’ятина. ОБСЛУГОВУВАННЯ: розхідники + мастила, фільтри, вузли підвіски планові, акумулятор, резина – Michelin, вентилятор кондиціонера полетів на 11-у році, купив “тазик” в багажник і якісь дрібниці. По двигуну, коробці ніколи не виникало питань, дизпаливо звичайне на KLO іноді, раз в квартал, на СОКАР,. Взимку додавав АНТИГЕЛЬ (США). СТО: в офіціала. і своєчасно. Дякую колективу КийАвто, ніяких нарікань. Українські дороги, самі знаєте які, але підвіска трималася достойно і все брала на себе. Ніколи, ні за яких обставин не стояв, ні буксирував, дружина не штовхала. Мав драйв з максимальним пробігом в одну сторону 2500 або 3500 км. – без будь-яких проблем з повним навантаженням в салоні і багажнику через гірський перевал. Вписувався в середній розхід 5.0 -5.6л.,,при динамічному драйві.
    Додам, машина не перша. Стаж достатній, для розуміння,- “а поговорить”.
    ПІДСУМКИ: Французам 5+++! Машина по заявленим характеристикам, якості, динаміці, ергономіці, дизайну, фарбуванню та обслуговуванню заслуговує набагато кращої оцінки ніж оцінюють різні експерти. Мерседес, Volvo, BMV, Mazda …то для любителів бренду. Тільки ГРОШІ за той бренд будуть мати іншу вартість. Водіям удачі та ні гвіздка, ні жезла.

  2. Флюэнс хороша машина з 14 року ніяких питань достатньо комфортна екеномний 1.5 к9к не гніюча їздю з 14 року продавати не збираюсь альтернативи їй не бачу

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: