Менше 4 л на 100 км і розміри Toyota Camry: опубліковано перші офіційні фото BYD Seal 06

Підпишись на нас:

У Китаї скоро відбудеться офіційна презентація нового седана BYD Seal 06 2025 року. Його дебют заплановано на Пекінський автосалон, який відкриється менш ніж через тиждень. Ця модель також вийде з гібридною установкою. Але, судячи з опублікованих характеристик, автомобіль буде недорогим. Компанія BYD представила кілька тизерів, що розкривають зовнішність седана.

Подробиці

Судячи з них, китайська модель отримала гладкий кузов з округлим дахом, через який зменшується обсяг вільного простору на другому ряду сидінь. Однак таке компонування покращує аеродинаміку, що важливо для гібридного автомобіля. Седан оснащується переднім бампером з великим повітрозабірником, який, як і інші елементи екстер’єру, надають новинці спортивного вигляду. Автомобіль доповнюється оригінальними колісними дисками з “пелюстками” і компактним спойлером, під яким простягнувся довгий світлодіодний ліхтар.

Витрата менше 4 л, розміри Toyota Camry: опубліковано перші офіційні фото BYD Seal 06

Раніше стали відомі габарити китайського седана. Його довжина становить 4830 мм, ширина – 1875 мм, висота – 1495 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2790 мм.

Витрата менше 4 л, розміри Toyota Camry: опубліковано перші офіційні фото BYD Seal 06

Заявлено, що під капотом у китайської новинки розміщується 1,5-літровий “атмосферний” двигун, максимальна потужність якого дорівнює 107 к.с. Характеристики електромотора, як і сукупна віддача гібрида, поки що не оголошені. Але відомо, що середня витрата палива дорівнює 3,98 літра, а запас ходу на електротязі становить 90 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: