Фахівець розповів правила вибору найкращого вживаного Ford Focus II

Підпишись на нас:

На ринку старих машин багато гідних варіантів. Знайти відповідний автомобіль можна навіть у межах 120 000 грн. Експерт з автопідбору рекомендував звернути увагу на Ford Focus другого покоління. Він відрізняється надійними двигунами і підвіскою, яку можна назвати вічною. За цю ціну пропонують машини, випущені в 2007-2008 роках.

Подробиці

На думку експерта, за такою вартістю простіше знайти машину в кузові хетчбек, проте трапляються і гідні універсали та седани. Усередині використані якісні матеріали, інтер’єр, як правило, зберігає гарний стан, зручна посадка в автомобілі і широкий вибір типів двигунів.

Фахівець розповів правила вибору найкращого Ford Focus II лише за 120 000 грн

Якщо говорити про мотори, найнадійніший варіант – на 1,6 літра потужністю в межах 100 кінських сил із серії Zetec. Висока надійність перекриває відсутність особливої динаміки при розгоні. При цьому варіанти Duratec на 1,8 і 2,0 літра також не схильні завдавати великого клопоту. Однак у них з’являються проблема з плаваючими оборотами, що вимагає чищення дросельної заслінки через кожні 30 тисяч кілометрів пробігу.

Якщо говорити про трансмісію, найнадійніша та, яку встановлюють на варіанти з дволітровим двигуном. Коробка передач IB5 вимагає заміни кілець синхронізаторів після 200 тисяч пробігу. Після 150 тисяч потрібно приділити увагу підвісці і замінити кульові опори і амортизатори.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: