На першому зображенні показано новий недорогий кросовер Ford, який замінить популярний EcoSport

Підпишись на нас:

Компанія Ford близько трьох років тому прибрала з ринку компактний кросовер EcoSport. Прощання з цією моделлю відбулося через низькі продажі. Плюс до всього, в Європі Ford продає також порівняно недорогий кросовер Puma, який хоч і орієнтований на іншу цільову аудиторію, але завжди забирав частину покупців у EcoSport. Але американська компанія пообіцяла випустити його заміну.

Подробиці

Інформації про майбутню модель Ford поки що мало. Американська компанія нещодавно зареєструвала патентні зображення цього кросовера. На підставі їх дизайнер розробив рендер майбутньої американської новинки. На його думку, цей кросовер буде більш незграбним, ніж EcoSport. У нього досить рівні грані кузова і тонка головна оптика, представлена у вигляді трьох світлодіодних стрічок. Кросовер повинен отримати велику радіаторну решітку, яка візуально збільшує його розміри, і масивний для його габаритів передній бампер.

На першому зображенні показано новий і недорогий кросовер Ford, який може замінити EcoSport

Очікується, що американська новинка, як і її попередник, отримає компактні двигуни. Ймовірно, під капотом у неї розмістять літровий мотор. Причому Ford не буде його електрифікувати, незважаючи на поточну тенденцію.

На першому зображенні показано новий і недорогий кросовер Ford, який може замінити EcoSport

З чуток, у продаж цей кросовер надійде вже у 2025 році. Відповідно, найближчим часом з’явиться більше інформації про американську модель. Її виробництво, найімовірніше, запустять у Європі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: