Розсекречено першу серійну деталь новітнього пікапу Kia

Підпишись на нас:

Новітній пікап Kia Tasman 2025 року продовжує проходити тестові випробування перед своїм офіційним дебютом. Цього разу фотографи-“шпигуни” змогли сфотографувати прототип автомобіля, на якому встановлено серійні задні ліхтарі. Вони виконані в сімейній стилістиці корейської марки. Аналогічну оптику можна побачити на інших моделях Kia, наприклад, K4 і EV3.

Подробиці

Керівництво компанії Kia остаточно затвердило свої плани з виробництва пікапа на своєму заводі в Кореї. Марка поставила перед собою амбітну мету щорічно випускати 65 тисяч одиниць моделі. Стратегія бренду щодо Tasman передбачає поставки машини на основні міжнародні ринки на початку наступного року. Але основною країною збуту стане Австралія, де пікапи користуються дуже високим попитом.

Новинка запропонує надійну трансмісію, що поєднує систему повного приводу з автоматичною КПП. Моторна лінійка включатиме в себе 2,5-літровий турбобензиновий і 2,2-літровий дизельний агрегати. Крім того, пікап буде доступний з одно- і двомісною кабіною. Також іноземні ЗМІ повідомляють, що Kia тестує кілька прототипів Tasman з 3,3-літровим двигуном з подвійним турбонаддувом, запозиченим у Stinger. Ба більше, розробляється електрична версія позашляховика. Очікується, що вона буде оснащена акумулятором великою ємністю (понад 100 кВт/год), який забезпечить дальність ходу понад 400 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: