Двигуни Volkswagen і просторий салон: Skoda працює над новим бюджетним седаном

Компанія Skoda порівняно недавно вивела на індійський ринок седан Slavia. Це просторий всередині автомобіль, який вирізняється оснащенням, характерним для багатьох моделей чеської марки. Однак в Індії він зараз коштує близько 372 000 грн у перерахунку за курсом. Зараз чеська компанія готує плановий рестайлінг Skoda Slavia 2025 року, який не принесе значних змін.

Підпишись на нас:

На це вказують перші знімки, що з’явилися в Мережі. Сфотографований на них седан поки що вкритий щільним камуфляжем. Але крізь нього видно, що чеська модель загалом збереже зовнішність, знайому за іншими автомобілями Skoda. У рамках проведеного рестайлінгу компанія обмежиться радше точковими змінами. Так, автомобіль отримає фірмову решітку радіатора, яка виглядає трохи тоншою, ніж у попередника.

За 372 000 грн мотори Volkswagen і просторий салон: Skoda працює над оновленням Slavia

Компанія Skoda оновить у Slavia головну оптику, хоча і він збереже знайомі обриси. Крім того, будуть перероблені денні ходові вогні. Передній бампер залишиться колишнім. Седан отримає нові протитуманні фари, колісні диски, електричний люк і задні світлодіодні ліхтарі.

За 372 000 грн мотори Volkswagen і просторий салон: Skoda працює над оновленням Slavia

Найімовірніше, автомобіль вийде з незмінною технічною частиною. Зараз Slavia за замовчуванням комплектується літровим турбомотором, який поєднується з 6-ступінчастими механічною або автоматичною КПП. Є ще й 7-швидкісний «робот», який можна замовити з наддувним двигуном на 1,5 літра.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: