Brabus допрацював найпотужнішу версію Smart #1: що змінилося

Електричний Smart #1 2024 року отримав високопродуктивну версію від Brabus. Варто сказати, що тюнінг "зелених" автомобілів - це справжній головний біль. Адже двигуни таких машин не можна переробити, оскільки у них немає турбін, впускних або випускних каналів. Тому отримати плюс у потужності дуже складно. Подивимося, що вдалося зробити Brabus зі Smart #1.

Підпишись на нас:

Насамперед фахівці попрацювали над зовнішністю автомобіля. Передня частина має більш агресивний дизайн завдяки бамперу зі спойлером, розробленим для забезпечення більшої підйомної сили передньої осі на високих швидкостях. На кормі машина оснащена ще одним спойлером над дверима багажного відділення на додаток до аеродинамічного дифузора з окремими повітроводами. Спідниці прикрашені полосами червоного кольору.

Аеродинамічний обвіс, 428 к.с., а ціна - 15 000 євро: Brabus допрацював найпотужнішу версію Smart #1

Автомобіль може бути “взутий” у легкосплавні диски діаметром від 19 до 21 дюйма. Останні з п’ятиспицевою конструкцією. Також фахівці пропонують спортивні пружини підвіски, які не тільки підсилюють візуальний ефект, а й впливають на динаміку, зменшуючи висоту цього електричного кросовера на 35 міліметрів. А ось у механічному плані жодних новинок немає. Автомобіль, як і раніше, приводиться в рух за допомогою двох двигунів з віддачею 428 к.с. Зате інтер’єр машини став більш елегантним. Тут з’явилися педалі з нержавіючої сталі, чорні оксамитові килимки, а також червоне оздоблення з декоративним рядком на приладовій панелі і спортивних кріслах. Крім того, паркетнику дісталися планки на порогах, що світяться. Повний комплект тюнінгу від Brabus коштує 15 000 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: