Британія відновлює виробництво артилерійських стволів для України

Підпишись на нас:

Міноборони Сполученого Королівства залучить британську компанію Sheffield Forgemasters для виготовлення артилерійських стволів на потреби ЗСУ. Підрядник здатний виробляти найбільші та найскладніші з технічної точки зору сталеві деталі кованого та литого типу.

Подробиці

Цей крок позиціонується як початок відновлення суверенного складання стволів на Туманному Альбіоні. Призначення відповідної продукції – забезпечення України артсистемами на 105 і 155 мм.

Британія відновлює виробництво артилерійських стволів заради України

Рішення оборонного відомства Великої Британії дасть змогу ЗСУ підтримувати в бойовому стані легкі гаубиці L119 і самохідні артустановки AS-90, оснащені 155-мм гарматою L31A1 від BAE Systems. При цьому на початку літа було заявлено про нездатність зазначеної компанії випускати стволи для цих САУ.

Британія відновлює виробництво артилерійських стволів заради України

Сполучене Королівство опинилося в ситуації, коли значна частина його стратегічно важливих оборонних потужностей була поставлена на паузу в період т.зв. “всесвітнього роззброєння”.

Відновлення складальних потужностей – важливий крок до реанімування національного оборонпрому, заявляють у Міноборони Великої Британії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: