Nissan представить рестайлінг свого найдешевшого кросовера

Підпишись на нас:

Компанія Nissan кілька років тому вивела на індійський ринок компактний кросовер Magnite. Нині за цю модель просять близько 300 000 гривень у перерахунку за курсом. Незважаючи на безліч критичних зауважень щодо кросовера, він має високий попит в Індії. Тому японська компанія вже розпочала розробку оновленого Nissan Magnite 2025 року.

Поки що про цю модель мало що відомо. Раніше в Мережі з’явилися фотографії із тестовим прототипом, вкритим захисним камуфляжем. Але на знімках можна було помітити, що виробник змінив передній бампер та доповнив автомобіль L-подібними світлодіодними ДХО. Також були перероблені радіаторні грати та задні ліхтарі. Швидше за все цим японська компанія і обмежиться.

Nissan Magnite 2025

Нещодавно компанія Nissan опублікувала плани із запуску продажів на індійському ринку нових автомобілів. Згідно з ними, рестайлінгова версія Magnite надійде наприкінці 2024 року. Відповідно, найближчим часом про новинку стане відомо більше інформації.

Nissan Magnite 2025

Швидше за все, автомобіль помітно не подорожчає. Він повинен зберегти колишній літровий мотор, представлений в «атмосферному» та турбованому виконанні. На вибір запропонують колишні варіатор та автоматичну КПП. Можливо, японська компанія додасть кросоверу кілька нових опцій, включаючи цифрову панель приладів та вентильовані крісла першого ряду. Таке обладнання раніше з’явилося у прямих конкурентів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: