BAIC і Huawei анонсували конкурента Mercedes S-Class: запас ходу без АЗС до 816 кілометрів

Підпишись на нас:

Ще навесні відбулася офіційна презентація нового седана Stelato S9 2024, розробленого BAIC за безпосередньою участю Huawei. Дану модель практично відразу назвали електричним конкурентом Mercedes-Benz S-Class, оскільки вона виконана як преміальний автомобіль. Наразі стали відомі додаткові подробиці про китайську новинку: розкрито дату старту продажів.

Новий Stelato S9 від BAIC і Huawei_

На домашній ринок седан вийде 6 серпня. Автомобіль запропонують у двох виконаннях, але з кількома додатковими аксесуарами та розширеною палітрою кольорів. Седан на батьківщині оцінили в мінімальні 450 000 юанів, що становить близько 1,3 мільйони гривень за курсом. Довжина новинки складає 5160 мм при колісній базі 3050 мм.

Новий Stelato S9 від BAIC і Huawei

Автомобіль буде представлений на ринку як з одним, так і двома електромоторами. За замовчуванням максимальна потужність цього седана не перевищує 309 к.с. Але за доплату на передній осі з’являється ще один електричний агрегат, який видає додаткові 215 к.с. На вибір із новинкою запропонують кілька акумуляторів, які забезпечують запас ходу до 816 кілометрів.

Китайська модель виділяється високим рівнем автономності, який досягається завдяки обладнанню та ПЗ Huawei. При цьому поки що повний список опцій, доступних з седаном, не озвучено. Але автомобіль, як очікується, комплектуватиметься адаптивною підвіскою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: