Названо українські ціни на «прокачані» кросовери Kia Sportage

Підпишись на нас:

В Україні з’явилася остання версія кросовера Kia Sportage з оновленням. Новий формат базової комплектації вже можна придбати в офіційних дилерських центрах. У 2022 роців Україні відбулася прем’єра Kia Sportage нового покоління. Новинка мала шалену популярність завдяки своєму дизайну та поєднанню технічних та функціональних характеристик. І хоча в своєму сегменті модель має велику конкуренцію, проте Sportage і далі користуватися високим попитом.

Названо ціни на «прокачі» кросовери Kia Sportage

Оновлення для для Sportage має наступні функції: систему безключового доступу до авто, електропідігрів всіх сидінь та кнопку запуску двигуна.
Новинка на додачу отримає:

  • бездротову зарядку гаджетів;
  • електропривід дверей багажника;
  • світлодіодні фари;
  • стильний тканинно-шкіряний салон.

Нова комплектація матиме 2,0-літровий бензиновий двигун потужністю 156 кінських сил і переднім приводом, що працюватиме в парі з 6-ступінчастою автоматичною КПП, або 1,6-літровим двигуном T-GDI потужністю 180 кінських сил і 7-ступінчастою КПП з подвійним зчепленням “роботом”. Ціна “накачаного” оновлення буде стартувати від 1 119 000 гривень. Версію Luxury з повним приводом та 1,6-літровим двигуном T-GDI потужністю 180 к.с. і трансмісію 7DСT можна буде придбати за 1 351 920 гривень.

Нагадуємо, що для власників дорогих авто відбулися зміни у законодавстві і тепер вони мають заплатити державі 25 000 гривень за своє розкішне авто.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: