В червні відбудуться важливі зміни для українських водіїв

Підпишись на нас:

Червень-2023 ознаменується приємними для українських водіїв змінами, головна з яких – можливість отримання “модних” автономерів з крутими комбінаціями символів на додаток до стандартних державних номерів.

Подробиці

Номери зі знаками, що запам’ятовуються, надаватимуться на платній основі. Замовити їх можна особисто в сервіс-центрах МВС або віддалено через е-кабінет водія. “Круті” номери можуть складатися або виключно з літер, або з чисел і літер, або з одних лише цифр. Допустима кількість символів – від 3 до 8.

Термін вручення номерів після замовлення та оплати – від 10 до 30 діб.

Експлуатувати авто з “крутими” номерами можна виключно на території України (для успішного виїзду за межі країни доведеться використовувати номерні знаки державного зразка, інакше не випустять).

“Закріпити” модні номери в сервіс-центрі МВС можна буде протягом 10 днів після їхнього отримання, пояснив заступник голови поліцейського відомства Богдан Драп’ятий.

Вартість “наворочених” номерів із трьох символів починається з позначки ₴300. Кожен наступний знак обійдеться в ₴90. Охочим підвищити ступінь “крутості” номерного знака за рахунок додавання графіки доведеться розщедритися ще мінімум на ₴500. Внесення авто- і мотономерів до профільної бази затягне на ₴466,44 та ₴266,58 відповідно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: