Чому водіїв зупиняють на блокпостах: роз’яснення від поліції

Підпишись на нас:

Перевірка транспорту на всіх блокпостах країни є в першу чергу профілактичним заходом заради безпеки населених пунктів України.

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов дав коментар стосовно цього:

“Обурення громадян стосовно зупинки на блокпостах є не аргументованим, адже в першу чергу ми піклуємося про безпеку наших територій”.

І дійсно, майже щодня у новинах можна побачити, що у правопорушників вилучають наркотики, зброю та інші небезпечні предмети. Також під час таких заходів виявляють людей, що перебувають в розшуку.

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області наголосив, що якщо проти громадян під час перевірок на блокпостах було вчинено неправомірні дії, то необхідно одразу повідомити на номер 102.

“Правопорядок та безпека – це спільна справа всіх громадян України”, – зауважив Андрій Нєбитов.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну не лише в столиці, а по всій території держави розгорнуто мережу інженерних загороджень. Кожен регіон підготувався та створив власну систему безпеки.

Відомо, що у березні 2023 року було прийнято рішення КМВА разом із командуванням Угруповання сил і засобів оборони Києва удосконалити систему безпеки на блокпостах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: