Армія США заявляє про виробництво нової легкої тактичної машини

Підпишись на нас:

Армія США уклала з GM Defense контракт на повне виробництво Infantry Squad Vehicle.

Подробиці

Програма Infantry Squad Vehicle (ISV) була схвалена виконавчим директором програми з підтримки бойових дій і підтримки бойового обслуговування (PEO CS&CSS) 30 березня.

Це «зелене світло» означає важливу програмну віху в «моторизації» бойових груп піхотних бригад, бригад допомоги силам безпеки, а також підрозділів армійських рейнджерів. Наразі ціль армійських закупівель становить 2593 ISV.

У червні 2020 року армія вибрала GM Defence LLC для виробництва ISV. Базуючись на архітектурі Chevrolet Colorado ZR2, ISV отримує високий відсоток своїх деталей із комерційних готових компонентів. Найновішу легку тактичну машину армії називають «кращим черевиком», і її основні експлуатаційні можливості включають:

  • перевезення загону з дев’яти солдатів:
  • 3200 фунтів (1450 кг) корисне навантаження;
  • зовнішній підйомник/підйомник длягелікоптерів UH-60/CH-47;
  • низькошвидкісне повітряне десантування транспортними літаками С-130 і С-17;
  • виняткова мобільність на різноманітній місцевості.

ISV пройшов суворі випробування, які включали скидання з повітря на низькій швидкості та завантаження до вертольота. Тестування надійності було завершено на початку цього року і завершило кваліфікаційний тест виробництва ISV.

На сьогоднішній день армія США отримала понад 300 ISV і виставила три бригадні комплекти з 59 транспортних засобів. Програма йде по плану, щоб продовжити виконання планів розміщення, з двома бригадними комплектами в червні цього року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: