Найдешевший електрокросовер Європи отримав потужнішу версію

Підпишись на нас:

Dacia оголосила про перше велике оновлення малого електромобіля Spring з моменту запуску цієї моделі в 2021 році. На Брюссельському автосалоні бренд, який належить Renault, представив Spring Extreme, потужніший варіант із новим електродвигуном і дизайном, що більше нагадує SUV.

Подробиці

Головною новинкою Spring Extreme є двигун Electric 65, який видає 48 кіловат (64 кінські сили), що значно перевищує стандартний двигун Dacia Spring потужністю 33 кВт (44 к. с.).

У поєднанні з новою унікальною коробкою передач, яка збільшує крутний момент, що передається на колеса, двигун Electric 65 забезпечує більше прискорення та рекуперацію енергії в широкому діапазоні. Однак Dacia не надала конкретних даних.

Акумулятор залишився тим самим блоком ємністю 26,8 кВт-год і забезпечує запас ходу 220 кілометрів (136 миль) у комбінованому циклі WLTP і 305 кілометрів (189 миль) у міському циклі WLTP. Порівняно з існуючою версією комбінована дальність дещо зменшилася на 10 км, тоді як міська дальність залишається незмінною.

Renault Spring Extreme

Новий Spring отримає ексклюзивні дизайнерські рішення, включаючи новий колір Slate Blue, мідно-коричневі акценти на рейлінгах даху, кришках дзеркал, втулках коліс, обробці переднього бампера та задньої частини Dacia. написи та смуги з топографічним малюнком на дверях.

Всередині Dacia Spring Extreme має мідно-коричневі акценти, тиснений логотип Dacia Link на передніх сидіннях, топографічні візерунки на порогах і топографічний принт на передніх гумових килимках. Spring Extreme також додає стандартний 7-дюймовий сенсорний екран з навігацією та камерою заднього виду.

Renault Spring Extreme

Після свого дебюту навесні рівень комплектації Extreme буде поширений на інших моделях Dacia, включаючи Sandero, Duster і Jogger.

Клієнти можуть замовити Dacia Spring Extreme у Франції з 17 січня за ціною від 22 300 євро (24 180 доларів США). Це робить його на 1500 євро (1625 доларів США) дорожчим, ніж базовий Spring Essential з двигуном потужністю 44 к.с. Поставки у Францію та інші європейські ринки почнуться до літа.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: