EOS підписує нову угоду про постачання дистанційних бойових модулів в Україну

Підпишись на нас:

Австралійська компанія EOS у середу оголосила, що її бізнес EOS Defense Systems уклав другий умовний контракт на постачання до України до п’ятдесяти дистанційних систем озброєння (RWS), включаючи боєприпаси, запчастини та супутні послуги.

Подробиці

Як зазначили в компанії, новий контракт на суму до 41 млн доларів США (приблизно 61 млн австралійських доларів) передбачає постачання РВС в Україну протягом 2023 і 2024 років. Він є доповненням до раніше оголошеного контракту. На цей раз замовлено 100 одиниць EOS RWS, вартістю до 80 мільйонів доларів США.

Контракт передбачає права на умовне дострокове розірвання на користь замовника, що є типовим для контрактів військового часу.

Андреас Швер, головний виконавчий директор EOS, сказав:

«EOS пишається тим, що підтримує Збройні сили України та народ України, надаючи країні рятівну корисну систему дистанційної зброї. Це сприятиме забезпеченню критичних потреб у сфері безпеки та оборони».

EOS спиратиметься на свою мережу підтримки та ланцюжок постачання, що складається з понад ста постачальників, розташованих по всій Австралії та інших країнах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: