Російську БМП-3 помітили в головному випробувальному центрі армії США

Підпишись на нас:

На полігоні Юма в Арізоні помітили бойову машину піхоти російського виробництва.

Подробиці

Останнє видання газети Outpost опублікувало фотографії візиту делегації співробітників Конгресу від обраних членів Палати представників США та Сенату США до головного випробувального центру армії.

На одному зі знімків зображена бойова машина піхоти БМП-3 російського виробництва, яку начебто доставили в центр для випробувань.

Російську БМП-3 помітили в головному випробувальному центрі армії США

YPG проводить тестування розробки майже кожного обладнання наземного бойового арсеналу.

Центр випробовує всі сучасні зразки американських систем озброєння та бойових машин потенційного супротивника. Фахівці та інженери центру моделюють умови реального поля бою, аналізують можливості техніки, знаходять слабкі місця в захисті та озброєнні. Також моделюється тактика застосування та протидії.

На полігоні протягом року проводяться найрізноманітніші військові випробування, які включають майже всі види наземного бойового арсеналу. Основна місія командування армійських випробувань та оцінки полягає у проведенні випробувань артилерії середньої та великої дальності, авіаційного озброєння та систем управління вогнем, систем десантування вантажів і персоналу, безпілотних літальних систем, бронетехніки, автомобільної техніки та багато іншого.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: