Як виглядає унікальний український БТР, що перевозить бійців на позиції

Підпишись на нас:

На Бахмутському напрямку Донецької області помічено доволі цікаву техніку – машина має вигляд Т-64, але без башти. Про цікавий транспорт повідомили на військовому порталі Defense Express.

За здогадками експертів, транспортний засіб може слугувати, як тягач, адже його конструкція дозволяє витягувати важку техніку.

Транспортер на передову: як виглядає унікальний український БТР, що перевозить бійців на позиції

Проте по світлині видно, що на кормі знаходиться додаткове відділення, тому БТР може використовуватися, як транспортер. Скоріше всього техніка використовується для перевезення бійців на передові позиції.

На платформі військового порталу Defense Express повідомляється, що це український винахід.

Відомо, що транспорт вже має свій індекс БТР-Т та знаходиться на озброєнні 93-ої бригади. В кузові може перебувати вісім чоловік в екіпіруванні. Висадка з корми здійснюється завдяки сходам. Транспортер Т-64 має заднє моторно-трансмісійне відділення, а для оборони використовується кулемет.

БТР не ідеальний, але з головною місією – безпечне перевезення бійців на позиції, він справляється. Транспортер виготовлений на заводі, а це говорить про те, що виробництво стане на конвеєр і бійці отримають більше таких Т-64. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: