Україна отримає від Німеччини більше пересувних радарів TRML-4D

Підпишись на нас:

Німецький спеціаліст із сенсорів Hensoldt оголосив про постачання ще шести високоефективних радарів TRML-4D для посилення протиповітряної оборони України.

Подробиці

Як зазначили в компанії, в рамках замовлення на суму понад $108 млн радари будуть поставлені в другому півріччі після навчання українських операторів.

Hensoldt вже має за контрактом для України кілька радарів TRML-4D у складі системи ППО IRIS-T SLM.

Томас Мюллер, генеральний директор Hensoldt, сказав:

«Ми раді підтримати Україну шістьма додатковими радарами TRML-4D, які ще більше посилять українську мережу датчиків повітряного спостереження та ППО. Інформація з TRML-4D вноситься в національну картину повітряної обстановки України, захищаючи громадян України. Ми пишаємося тим, що можемо доставити це вкрай необхідне обладнання в найкоротші терміни».

TRML-4D використовує новітню радарну технологію Active Electronically Scanned Array (AESA) із кількома променями цифрової форми. Він здатний на початковому етапі виявляти різні типи повітряних цілей, таких як літаки, вертольоти та крилаті ракети. Він забезпечує швидке виявлення та супроводження близько 1500 цілей у радіусі до 250 км.

Hensoldt має багаторічний досвід роботи з радіолокаційними системами протиповітряної оборони та активно керує розробкою ключових технологій у цій галузі.

Портфоліо компанії також включає пасивний радар Twinvis, сімейство продуктів Spexer і радари для безпеки морського та повітряного руху. Серед іншого, Hensoldt постачає радари для фрегатів і корветів ВМС Німеччини, для спостереження за повітряним простором і контролю за підходом на аеродроми німецьких збройних сил.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: