Українські військові підірвали ще один російський «Буратіно» безпілотником-камікадзе

Підпишись на нас:

Українські спецназівці знищили унікальну російську самохідну реактивну систему залпового вогню безпілотником-камікадзе. Російська реактивна система залпового вогню ТОС-1 «Буратіно» була вражена та знищена дроном-камікадзе від першої особи (FPV).

Подробиці

«Буратіно» — жахлива реактивна система залпового вогню, оснащена обертовою пусковою системою, здатною утримувати до 24 некерованих ракет з термобаричними боєголовками. Він може зруйнувати кілька міських кварталів одним ударом і завдати невибіркової шкоди.

Унікальна артилерійська система призначена для ураження укріплених позицій противника, легкоброньованої техніки та транспорту, зокрема на відкритій місцевості.

Високоточний розрахунок кута пострілу некерованими реактивними снарядами розподіляє цілі точки попадання на площу таким чином, що дозволяє щільно охопити ціль за 6 секунд повного залпу. Це дозволяє тривалий час пригнічувати активні дії противника на значних площах і 100% знищувати неприховану живу силу противника на площі 40 тис. кв.

За даними NationalInterest, тиск, створений вибухом TOS-1, становить 427 фунтів на квадратний дюйм — для порівняння, більшість звичайних вибухів бомб створює приблизно половину цієї величини, а звичайний тиск повітря становить чотирнадцять фунтів на квадратний дюйм. Жертви поблизу центру радіуса вибуху TOS-1 будуть просто розчавлені. Крім того, надмірний тиск може зламати кістки, вивихнути очі, спричинити внутрішню кровотечу та розірвати барабанні перетинки, кишечник та інші внутрішні органи. Він також висмоктує повітря з легенів жертви спричиняє їх непритомність і призводить до смерті від задухи.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: