Війна замість краш-тесту для Mazda-2500: надійність доведена ЗСУ

Підпишись на нас:

Будемо відверті, але японські концерни дійсно вміють виготовляти надійні автомобілі. Про краш-тести, які проводить зараз Україна для більшості автівок, виробники навіть і не мріяли. Де б було видно, що пікап Mazda-2500 будуть використовувати в справжніх польових та бойових умовах.

Mazda-2500 прибула, завдяки волонтерам, на фронт в травні 2022 року. Вже більше року машина успішно виконує бойові та рятувальні завдання, адже з неї та в неї стріляли, підривали, на ній вивозили поранених та доставляли на позиції боєприпаси. Це вищий рівень перевірки автомобіля.

Авто знаходиться на службі у бійців Національної гвардії України. Вони розповіли, що машина попадала від обстріл з РСЗВ «Град». Та навіть вціліла після падіння на неї бетонної стіни та сосни. Звичайно, що це відобразилось на зовнішньому вигляді машини.

Бійці Нацгвардії України виписали Mazda Motor подяку за надійність. За час експлуатації в важких умовах двигун жодного разу не відмовив. Йому проводили дрібний ремонт, але він продовжує безвідмовно працювати. В цьому переконалася японська журналістка, коли приїхала робити репортаж. Вона не повірила своїм очам, коли побачила стан автомобіля. Найбільше вона була вражена, що він може досі їздити. Їй показали подяку для Mazda Motor. Можливо, вона перекаже. Або ж подяку відправлять бійці пізніше після перемоги.

У пікапа Mazda-2500 є прізвисько «Франкі». Саме таке найкраще відображає зовнішній вигляд машини після її бойових буднів. Загалом він подолав 107 км за 1,3 роки. Це якщо рахувати по прямій. Краш-тест пікапа продовжується. Не виключено, що його ще раз побачимо в дописах та відгуках від бійців Нацгвардії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: