Канадський завод бронеавтомобілів збільшив виробництво та передає техніку Україні

Підпишись на нас:

Канадський завод бронетехніки нарощує виробництво модернізованих бронемашин. З таким повідомленням виступив засновник і генеральний директор зводу Roshel Ромаш Шимонов. Наразі завод виготовляє до 30 автомобілів Mine-Resistant та Ambush-Protected (MRAP) на тиждень.

Канадський завод бронеавтомобілів збільшив виробництво та передає техніку Україні

Senator MRAP може витримати калібри до 7,62 × 39 мм API BZ на відстані 30 метрів зі швидкістю 695 м/с, а також 6 кг вибухової речовини. Унікальний V-подібному корпусу Senator MRAP сприяє витримці кузова, що рятує життя екіпажу.

За основу Senator MRAP взято Ford F-550. Така платформа забезпечує витривалість та надійність техніки під час виконання бойових завдань. Високий дорожній просвіт, повний привід і 6,7-літровий дизельний двигун із турбонаддувом Senator забезпечують ефективні позашляхові можливості на різних територіях.

Удосконалення бронеавтомобіля почалось після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Компанія Roshel аналізувала бойові дії в Україні та модернізувала свої машини, щоб зробити їх більш витривалими до саморобних вибухових пристроїв та важких снарядів.

Відомо, що в липні Збройні сили України отримали першу партію бронетехніки Senator у конфігурації Mine Resistant Ambush Protected (MRAP).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: