Ще один російський танк знищено українським дроном-камікадзе (відео)

Підпишись на нас:

З’явилось відео, як український FPV-безпілотник вразив російський танк на півдні України. Цю операцію проводили підрозділи 23-го окремого стрілецького батальйону України.

Подробиці

Майже хвилинний ролик, на якому видно як безпілотник відслідковував ворожий танк, слідував за ним і знищив його.

Російські безпілотники Lancet виявилися однією з найуспішніших військових платформ Кремля, і вони становлять загрозу для наших військових. Незважаючи на те, що Lancet все ще набагато дешевший за танки та броньовані машини, які ці безпілотники-камікадзе виводять з ладу або знищують, він досить дорогий – 35 000 доларів за штуку.

Україна пішла іншим шляхом. Невеликі команди почали модифікувати недорогі FVP-безпілотники, які також не менш ефективно знищують танк або інші машини. Україна мала спершу перевагу в гонці озброєнь БПЛА завдяки своїй культурі невеликих технологічних стартапів, але Росія наздоганяє відставання, залучаючи власних кустарних виробників безпілотників, повідомив цього тижня Forbes. Поки що російські безпілотники FPV «грубіші» та менші, ніж їхні українські аналоги, але ситуація швидко змінюється. Тим часом ZALA, яка виробляє Lancet, оголосила про плани збільшити виробництво втричі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: