Українські військові підірвали російський ракетний комплекс “Бук”

Підпишись на нас:

З’явилися відеозаписи, на яких видно, як українські військові високоточним ударом знищують передову систему протиповітряної оборони російських збройних сил.

Подробиці

Українська артилерія підірвала російський зенітно-ракетний комплекс «БУК» на Донбасі.

Група відкритих розслідувань Ukraine Weapons Tracker повідомила, що бійці 15-ї окремої артилерійської розвідувальної бригади України помітили 9А316 ТЕЛ і РЛС 9С36 та ЗРК «Бук-М2» і вони були знищені високоточним вогнем. Але українські військові стверджують, що підірвали «Бук-М3», відомий як «Вікінг» в його експортній формі, останню ітерацію самохідної системи «Бук» середньої дальності.

Ракетний комплекс БУК, також відомий НАТО як SA-11 Gadfly, — це мобільний зенітно-ракетний комплекс (ЗРК) середньої дальності російського виробництва, призначений для захисту польових військ і матеріально-технічних об’єктів від загроз з повітря. Призначений для ураження тактичної та стратегічної авіації, крилатих ракет, гелікоптерів та інших аеродинамічних цілей у всьому діапазоні їх бойового застосування в складних умовах, а також тактичних балістичних ракет типу «Ланс», протирадіолокаційних ракет типу «ХАРМ» та інших бортових ракет високоточної зброї наземного базування та ураження водних і радіоконтрастних наземних цілей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: