На українських складських запасах виявлено унікальну бронемашину, котру викупили для ЗСУ

Підпишись на нас:

Волонтери інколи роблять неможливе, але вони знають ціль своєї роботи, тому готові “звернути гори” аби дістати те, що потрібно для ЗСУ. Цього разу волонтерська організація “Повернися живим” купила дві одиниці військової техніки для українських сил оборони на Харківському напрямку.

На українських складських запасах виявлено унікальну бронемашину, котру викупили для ЗСУ
За ці машини волонтери заплатили чималі кошти 15 130 000 гривень, з яких за бронеавтомобіль віддали 10 230 000, а за паливозаправник – 4 900 000 гривень.
Знайшли цю техніку на складських запасах в Україні. Салон військової техніки вміщує до 8 пасажирів. Бронемашина має не тільки бронювання корпусу, а й куленепробивні вікна та захищене від мін дно. Броня автомобіля дозволяє захистити екіпаж та десант від куль 7,62 х51 НАТО на дистанції більше ніж 30 метрів. У рух автомобіль наводить силова установка на 400 к.с.

5 КОМЕНТАРІ

    • Ти дурак? Якому завідуючому? Спробуй купити мозок, щоб не писати нісенітниці. Чи думаєш техніка стоїть на державному складі і безкоштовна? Це звичайний спартан, але він коштує грошей і стояв на виробничому складі підприємства, чекаючи на своє придбання

  1. Чому ЗМІ пишуть про волонтерів, які знайшли на складах і викупили техніку??? Чому не пишуть про тих, хто півтора роки тримав ці машини на складі, і не передав (реалізував) подарував їх ЗСУ????
    Про можливу користь, тим паче на початку активної фази, від таких машин годі й говорити…
    …хіба що, знову неначасі????

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: