Олексій Резніков особисто протестував канадські бронемашини Senator

Підпишись на нас:

Міноборони України провело презентацію нових броньованих машин Senator, які передала ЗСУ влада Канади. Завезені в країну ББМ ласій до сенсацій журналістській братії глава відомства Олексій Резніков вирішив представити особисто.

Подробиці

Показ почався з висловлення вдячності канадським політикам і народу Країни кленового листа за цей “важливий внесок у забезпечення безпеки”.

Під час презентації міністр особисто поганяв на Senator-і, провівши тест-драйв і перевірку здібностей машини на бездоріжжі. Відповідне відео Резніков опублікував на своїй твіттер-сторінці. Ролик супроводжує заява міністра про те, що нові ББМ “стануть надійним захистом для бійців” і посприяють збереженню життів військових.

– Саме сили наших воїнів визначать результат війни, – зазначив глава оборонного відомства.

Рішення про передачу додаткових 200 машин Senator для України було оголошено ще в січні цього року. Перша партія з 8 одиниць прибула в травні. Решта надійдуть найближчим часом.

Високопрохідні броньовані машини Senator виробляються канадським концерном Roshel для перевезення особового складу, евакуацію поранених та виконання інших завдань. Авто адаптоване для встановлення різних збройних систем.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: