7 ознак, при появі яких від автомобіля потрібно швидше позбавлятися

Багато автовласників, які мають сентиментальний склад характеру, прив'язуються до своїх транспортних засобів так сильно, що готові терпіти будь-які поломки, що часто виникають. Експерти назвали сім причин для якнайшвидшої зміни автомобіля, коли він починає завдавати більше клопоту, ніж задоволення.

Підпишись на нас:

Так, до першої ознаки експерти віднесли збільшення витрати оливи. Норма складає 100 г на 1000 км пробігу. Якщо автомобіль почав споживати більше, висока ймовірність зношування двигуна, який може призвести до суттєвої поломки ДВЗ, а також величезних витрат. Такі ж проблеми можуть виникнути з появою диму з вихлопної труби, відкладень на свічках запалювання. Нестабільний холостий хід також може говорити про швидку появу проблем із двигуном.

Автоматична трансмісія при виході з ладу може вимагати витрат на відновлення понад 40 000 грн. Тому, якщо власник побачив ознаки її швидкої поломки, варто подумати про продаж автомобіля. До них відносяться ривки при перемиканні передач, які з кожним разом стає більш відчутними.

Наскрізна іржа на кузові також вимагатиме від власника великих вкладень. Якщо з’являються місця зі значною корозією, краще подумати про покупку іншої машини. І остання причина, через яку варто негайно продавати автомобіль, вважається найбанальнішою. Машина може просто не влаштовувати власника за зовнішніми характеристиками, експлуатаційними якостями або зручністю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: