ДВЗ

Названі вживані китайські автомобілі, кузов яких дуже швидко починає ржавіти

Китайські легкові автомобілі все частіше з’являються на нашому ринку, але здебільшого це вже абсолютно інша техніка в порівнянні з тією, яку «піднебесні» марки пропонували на нашому ринку ще 10 років тому. Причому як з погляду якості, і стійкості кузова до корозії.

Втім, на «вторинці» все ще продаються так звані «перші китайці», які й створили для автомобілів з КНР репутацію найшвидше ржавіючих машин, якої їм довгий час не вдавалося позбутися.

Профільні форуми, де власники китайських автомобілів обмінюються інформацією про проблеми зі своїми машинами – виділяють цю проблему, як основну.

Зрозуміло, в абсолютних цифрах підрахувати кількість людей, незадоволених появою іржі на кузовах китайських автомобілів, неможливо, але визначити окремі моделі в цьому списку все ж таки виявилося реально.

Найбільші претензії до антикорозійної стійкості кузовів своїх машин виходили від власників: Lifan Solano, Chery Bonus, Brilliance M2, Geely MK і FAW Besturn B50.

Що стосується свіжіших «китайців», то в цьому списку розташувалися такі моделі, як: Brilliance V5, Chery Tiggo T11, Geely Emgrand X7, Zotye T600, Lifan X50 та X60.

Останні публікації

Названо 5 бюджетних вживаних автомобілів із необмеженим ресурсом

Купівля авто на вторинному ринку за 250 000 грн - посильне завдання навіть для водія-початківця.…

6 години тому

Експерти замислилися над тим, як Україна модернізує списану систему ППО С-200 для збивання російських літаків

Українські військові збили російський стратегічний бомбардувальник Ту-22М, а також два літаки-розвідники А-50 ракетами С-200, яким…

7 години тому

Ізраїль представив нове ефективне рішення для захисту танків від атак безпілотників

Israel Aerospace Industries (IAI) представила рішення для усунення вразливості танків до боєголовок, які запускаються багатороторними…

8 години тому

Українські артилеристи знищили рідкісний арктичний варіант російського ЗРК

З'явилося нове відео, на якому показано ураження українськими військами рідкісного російського арктичного варіанту ЗРК ТОР.…

9 години тому

Броня БМП Bradley врятувала життя бійців ЗСУ під час атаки російського «Ланцета»

Російський боєприпас «Ланцет», більш відомий як безпілотник-смертник, вразив український «Бредлі», але броня БМП врятувала екіпаж…

10 години тому

Автомеханік розповів, як точно дізнатися залишок палива в баку автомобіля

Кожен водій під час руху повинен розуміти, скільки палива залишилося в баку його авто. На…

11 години тому