Ентузіасти перетворили старий автомобіль Toyota на копію Ferrari

Підпишись на нас:

Автомобіль Ferrari майже недосяжний для більшості людей у ​​світі, але досвідчена команда із В’єтнаму зуміла створити круту копію з нуля. Проект вимагав сотень годин роботи, як показано на відео, але результат окупився появою повністю керованого автомобіля з екзотичним зовнішнім виглядом.

Подробиці

Ця копія була створена хлопцями із NHẾT TV, які зробили багато подібних моделей у минулому. Імітація суперкара виготовлена на замовленій металевій рамі з обвісом зі скловолокна. Незважаючи на те, що ентузіасти автомобілів можуть сказати, що це не справжній Ferrari, увага до деталей вражає, і отриманий автомобіль, безумовно, приверне увагу.

Двоколірний кузов додатково підкреслюють двері, що відкриваються вгору, чорні легкосплавні диски з п’ятьма спицями, висувний задній спойлер, а також повністю функціональні світлодіодні освітлювальні прилади з обох боків. Крім того, багато роботи було виконано всередині салону: сидіння, приладова панель, кермо, пелюсткові перемикачі передач, панель приладів та інші спеціальні компоненти оформлені у стилі Ferrari.

Для тих із вас, хто цікавиться трансмісією, її було взято зі старої Toyota Carina, яка була в дуже поганому стані. Надійний чотирициліндровий бензиновий двигун перемістили в середнє положення, передаючи потужність на задню вісь. Хоча показники продуктивності не можна порівняти з надзвичайно потужним гібридним гіперкаром, подібний силовий агрегат цілком підходить для такого кузова. Щоб зробити речі ще більш реалістичними, команда створила кришку двигуна в стилі Ferrari, яку видно через заднє скло, і покращила звук, що виходить із чотирьох вихлопних труб.

Процес будівництва задокументовано у відео нижче:

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: