Тюнінг компанія Land Rover Defender, вирішила удосконалити популярний Suzuki Jimny

Підпишись на нас:

Йоркширська компанія Twisted Automotive, відома своїми модифікованими Land Rover Defender, оголосила про новий проект на базі Suzuki Jimny. Тюнер надасть крихітному позашляховику серію візуальних, внутрішніх і механічних оновлень.

Подробиці

Це перший випадок за 21-річну історію, коли компанія Twisted Automotive проводить повну переробку чогось іншого, крім Land Rover Defender. Чарльз Фосетт, засновник і керуючий директор Twister, описав Suzuki Jimny як «чистий, правильний маленький позашляховик», додавши, що це «майже мініатюрний Defender зі схожою архітектурою, приводом і аналоговим відчуттям».

Suzuki Jimny

Компанія опублікувала попередній перегляд своєї збірки під назвою «Little Twisted» з двома тизерами. В обох випадках транспортні засоби їздять на післяпродажних легкосплавних дисках, взутих у позашляхові шини, і, здається, мають підняту підвіску. Один має яскраво-жовте оздоблення з чорними смугами збоку. Інший сріблястий із сірими наклейками, але також має решітку радіатора в колір кузова, пофарбовані в сірий колір крила та багажник на даху від Front Runner, який постачатиме аксесуари.

Конкретні деталі моделі будуть оголошені пізніше, але генеральний директор Twisted розповів, що їхній Jimny запропонує:

«більш привабливу керованість і потужность, використовуючи наші колеса та шини Twisted, разом із вдосконаленою прогресивною підвіскою. Він виграє від звукоізоляції, оновленого медіа-інтерфейсу, аудіосистеми та нашого фірмового індивідуального інтер’єру».

Усі ці модифікації, включаючи шасі та налаштування продуктивності, виправдовують назву «повного перетворення», яку використовує компанія, покращуючи слабкі місця Jimny.

Suzuki Jimny

Suzuki Jimny від Twister буде базуватися на атмосферному 1,5-літровому двигуні з 5-ступінчастою механічною коробкою передач і системою повного приводу AllGrip Pro, яка є єдиною доступною опцією в Європі та Великобританії. Тим не менш, тюнер визнав, що «додаткові варіанти не виключені» в майбутньому.

Twisted вже приймає бронювання на «обмежену кількість слотів збірки» з орієнтовною ціною $62 000. Ця цифра набагато вища, ніж вихідна ціна стокового Suzuki Jimny, але звучить як вигідна угода поряд із дорогими збірками Land Rover Defender від Twisted. Крім того, тюнер також запропонує різні аксесуари для власників Jimny, які захочуть оновити свої автомобілі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: